Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ΣΚΑΙ για έγκλημα στα ΕΛΠΕ: έλλειψη σωστής ενημέρωσης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Με λεζάντα τη φράση «ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ στα ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ» αντιμετώπισε ο ΣΚΑΙ το νέο έγκλημα στα ΕΛΠΕ που στέρησε τη ζωή σε 3 εργάτες. 

Στη συνέχεια κι ενώ ο Πρόεδρος των εργαζομένων μετάλλου έκανε λόγο για άθλιες συνθήκες εργασίας, έλλειψη μέτρων ασφαλείας και εντατικοποίηση της εργασίας στο βωμό του κέρδους με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή έξι άνθρωποι να χαροπαλεύουν, η δημοσιογράφος τον διακόπτει λέγοντας το εξής:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.