Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Κώστας Πελετίδης: Δεν θα τους περάσει, υπάρχουν κι οι δικοί μας νόμοι!

Γνωστή η κόντρα της κυβέρνησης με τους 5 Δήμους γύρω από το θέμα της αξιολόγησης.
Στον Δήμο Πατρέων όμως υπάρχει κομμουνιστής δήμαρχος που αρνείται να υποταχθεί στους "νόμους" τους.
Μεγάλη κουβέντα και στα ΜΜΕ όπου ψύχραιμες δήθεν φωνές λένε πως "...πάντως ο νόμος είναι νόμος" και πως "δεν μπορεί να γίνουμε ζούγκλα"...
Τι απαντάει ο δήμαρχος Πατρέων Κ.Πελετίδης;

(λίγο πριν το τέλος μετά το 8.00'")
"Με τους νόμους τους εξαθλιώνουν το λαό, με τους νόμους του κόβουν το μεροκάματο, του στερούν φάρμακα, με νόμους υποχρεώνουν το 60% των νέων σε ανεργία και τους κάνουμε ψυχοθεραπεία για να κρατηθούν στη ζωή...Υπάρχουν κι οι άλλοι νόμοι, αυτό που λεμε το δίκιο του εργάτη. Ειναι καιρός ο λαός να σκεφτεί και το δίκιο του... είναι καιρός να βάλουμε κάτω και τους νόμους των λαικών στρωμάτων, να οργανωθούμε, να κανουμε τη λαική μας συμμαχία και να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του..."

Βέβαια οι νόμοι τους δεν θα αφήσουν ήσυχο τον Κ.Πελετίδη που στρέφεται μάλιστα με πράξεις ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πρώτη απόφαση της νεας αρχής ήταν να μην ανανεώσει τις συμβάσεις για τα πάρκιγκ στους δρόμους στο κέντρο της πόλης και να αφήσει τους Πατρινούς να παρκάρουν δωρεάν!

Θα τον απειλήσουν ακόμα και με παύση. Αλλωστε υπουργός εσωτερικών είναι ο Αρ.Ντινόπουλος που ακούει κομμουνιστής και τον πιάνει ναυτία.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο 7ο-10ο Λύκειο ΠεριστερίουΑπό βάθος καρδιάς θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά, καλή δύναμη και καλή πρόοδο. Έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο αγώνα. Όμως είναι όμορφος ο αγώνας. Είναι όμορφος ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης, είναι όμορφος ο αγώνας για την κατάκτηση της ίδιας της ζωής. Και ξέρετε αυτή η υπόθεση, αυτός ο αγώνας, η γνώση, ο αγώνας της ζωής είναι ομαδικό άθλημα. Όπως και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ πρόσφατα κατέκτησε μια επιτυχία και πέρασε στους "16" δουλεύοντας και δρώντας ομαδικά, συλλογικά, έτσι συλλογικά και ομαδικά θα πρέπει να κατακτάμε τη γνώση, τους αγώνες της ζωής, να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά μας προβλήματα.