Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΟΠΥΡ


Ο Νετανιάχου «ζωγράφισε» το μουστάκι του Χίτλερ στη Μέρκελ


Μία φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και απεικονίζει τον πρωθυπουργό του Ισράηλ να υποδεικνύει κάτι στη γερμανίδα Καγκελάριο, όμως η σκιά του χώρου είχε τη δική της διάθεση για «παιχνίδια» με αποτέλεσμα η Μέρκελ να εμφανίζεται με μουστάκι αλά Χίτλερ.

Ελιά. Πως τους ήρθε;


Η πραγματική ιδέα του πολιτικού φορέα με την ονομασία Ελιά

Ακολουθία Αγίου Αθανασίου Κλάρα του Μελιγαλοπρεπή

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Η Ένωση Μπαλούρδων Αχαΐας απειλεί με μηνύσεις τον Μπαλούρδο της Ελληνοφρένειας

"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ
- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ '' ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.

Η ταινία του Εγωάγγελου Βενιζέλου στο facebook

Venceremos!


Ευγενής Άμιλλα

Εκδήλωση - συζήτηση για σήμερα Πέμπτη με θέμα: "Παραγωγική ανασυγκρότηση - Η πρόκληση της επόμενης μέρας"»

Να μη λείψει κανείς

«Εκδήλωση του tvxs με Αλ. Τσίπρα, Δ. Δασκαλόπουλο» με θέμα: "Παραγωγική ανασυγκρότηση - Η πρόκληση της επόμενης μέρας"», μας πληροφορεί η «Αυγή». Συμμετέχουν οι: Αννυ Ποδηματά, ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής, πρόεδρος του κόμματος «ΔΡΑΣΙΣ», Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΣΕΒ είναι αυτοί που θα κλείσουν τη συζήτηση. Εδώ είναι που λέει ο λαός μας «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Ζητείται νεκροθάφτης με μεταπτυχιακό στην αισθητική

ΔΑΠ σημαίνει πολιτισμός


Γιαννης Κοτσιρας - Να φάνε σκατά!

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Από το άρωμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στη μπόχα της ανακύκλωσης πολιτικών απορριμμάτων

Οδυσσέας Βουδούρης
Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχης Πελοποννήσου…
Η “Ανατροπή” στην πράξη!

“…δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο γιατί πιστεύω ότι χρειαζόταν ένα πρόγραμμα προσαρμογής για να αντιμετωπισθεί το έλλειμμα 24 δισ. που άφησε η ΝΔ”.
 


Λιάνα Κανέλλη για ΣΥΡΙΖΑ: Αν αυτό είναι αριστερά πιστέψτε με κόκκινος πλανήτης θα μείνει μόνο ο ΆρηςΤην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται διαδικαστικά ζητήματα για να κρύψει τη στρατηγική του σύμπλευση με τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ στηλίτευσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τη συζήτηση για το χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών.
Η τοποθέτησή της έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο».