Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Κώστας Πελετίδης: Δεν θα τους περάσει, υπάρχουν κι οι δικοί μας νόμοι!

Γνωστή η κόντρα της κυβέρνησης με τους 5 Δήμους γύρω από το θέμα της αξιολόγησης.
Στον Δήμο Πατρέων όμως υπάρχει κομμουνιστής δήμαρχος που αρνείται να υποταχθεί στους "νόμους" τους.
Μεγάλη κουβέντα και στα ΜΜΕ όπου ψύχραιμες δήθεν φωνές λένε πως "...πάντως ο νόμος είναι νόμος" και πως "δεν μπορεί να γίνουμε ζούγκλα"...
Τι απαντάει ο δήμαρχος Πατρέων Κ.Πελετίδης;

(λίγο πριν το τέλος μετά το 8.00'")
"Με τους νόμους τους εξαθλιώνουν το λαό, με τους νόμους του κόβουν το μεροκάματο, του στερούν φάρμακα, με νόμους υποχρεώνουν το 60% των νέων σε ανεργία και τους κάνουμε ψυχοθεραπεία για να κρατηθούν στη ζωή...Υπάρχουν κι οι άλλοι νόμοι, αυτό που λεμε το δίκιο του εργάτη. Ειναι καιρός ο λαός να σκεφτεί και το δίκιο του... είναι καιρός να βάλουμε κάτω και τους νόμους των λαικών στρωμάτων, να οργανωθούμε, να κανουμε τη λαική μας συμμαχία και να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του..."

Βέβαια οι νόμοι τους δεν θα αφήσουν ήσυχο τον Κ.Πελετίδη που στρέφεται μάλιστα με πράξεις ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πρώτη απόφαση της νεας αρχής ήταν να μην ανανεώσει τις συμβάσεις για τα πάρκιγκ στους δρόμους στο κέντρο της πόλης και να αφήσει τους Πατρινούς να παρκάρουν δωρεάν!

Θα τον απειλήσουν ακόμα και με παύση. Αλλωστε υπουργός εσωτερικών είναι ο Αρ.Ντινόπουλος που ακούει κομμουνιστής και τον πιάνει ναυτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.