Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Από την Κρήτη στην Ικαρία (Βίντεο)

Οι Παπιστάνοι και ο Ψαραντώνης σε μία παράσταση με διονυσιακό ταμπεραμέντο.

Ο Ψαραντώνης παραμένει ένας από τους πιο γνήσιους εκπροσώπους της παραδοσιακής κρητικής μουσικής. Οι Παπιστάνοι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών, είναι μουσικοί οι οποίοι «σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το νησί της Ικαρίας». 

Οι καλλιτέχνες στη σκηνή του Βοτανικού μας παρέσυραν σε μία παράσταση με «μεταδιονυσιακή διάσταση». Πρόκειται για μια επιστροφή στην παράδοση μέσα «από τη μοναδική ματιά σύγχρονων δημιουργών και ερμηνευτών»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.