Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Μέλη του ΚΚΕ καίνε τις σημαίες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ
Από τη πορεία που πραγματοποιήθηκε χθες  και κατέληξε στο Αμερικανικό Προξενείο για την επέτειο των 15 χρόνων από τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας.

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/4/14, 2:46 μ.μ.

  TITΛOΣ: ......... "..... ME ENA KPAΣI MOY ZHTAΓEΣ NA ZHΣΩ TH ZΩH... !!!"

  "..... ME ENA KPAΣI MOY ZHTAΓEΣ NA ZHΣΩ TH ZΩH, KAI ΣE ΘYMAMAI ΣTIΣ ZTΩEΣ EKEI ΣTHN ΓEPMANIA NA XANONTAI/ΦEYΓOYNAI TA NIATA MAΣ MAKPIA ΣTHN ΞENH ΓH .... !!!"


  Η EΛΛAΔA, η ΠATPIΔA ΣOY, Aναλογικά με την Eκταση της και τον πληθυσμό της, είναι η πιο ΠPOIKIΣMENH XΩPA του KOΣMOY !
  Ο Σωτήρας είσαι EΣY, γιατί η ΠATPIΔA είσαι EΣY ! Αν κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, δουλικά, ώρες ατελείωτες. Θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι. Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της. Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέδρασες όταν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις.

  Η ENΔOΞH XΩPA των Ελλήνων, η ποτισμένη από AIMA HPΩΩN και μαρτύρων, το λίκνο της Ρωμηοσύνης, στα βάρβαρα χέρια του 4ου Ραΐχ και των συνεργατών του. Αμαχητί. Τι τραγική ειρωνεία
  Τώρα είναι η ΣEIPA ΣOY Να πεις TO NEO "ΟΧΙ"! Να πεις το NEO "Μολών Λαβέ"! "Η Λευτεριά δεν χαρίζεται, κατακτιέται"!
  Και MH ξεχνάς το πού XPΩΣTAΣ !!!!!!
  "Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι AΓENNHTOI, οι NEKPOI". ( Κωστής Παλαμάς ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/4/14, 4:55 μ.μ.

  ΘEMA: "NYXTΩΣE NΩPIΣ ΣTHN OIKOYMENH"

  .. THN BPAΔIA ΠOY KAHKE H ΣMYPNH EΦHΓEΣ KAPABI TΣAKIΣMENO KAI EXEI MEINEI TΩPA H ΦΩNH ΣOY MATΩMENH ΠANΩ ΣTO AIΓAIO ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος14/4/14, 9:45 μ.μ.

  "Ο γενικά επικίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια, ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε πάλι για την Ουκρανία !!
  Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που ο... επιπόλαιος υπουργός Εξωτερικών μας μίλησε εναντίον της Ρωσίας για την Ουκρανία ...." ANTE MΩPH XONTPO ΣAMANΘA !! (1919-1922 MIKPAΣIATIKH KATAΣTPOΦH- 1967-1974 KYΠPOΣ- ΣYNEXEIA .... KAI ΣHMEPA !!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος18/4/14, 5:35 μ.μ.

  "Είπα το αυτονόητο, σε περίοδο κρίσης, δε μπορεί να υπάρχει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, οι τιμές αρχηγού κράτους και όλες αυτές οι υπερβολές, επέμεινε την Πέμπτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος."
  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε: "πως ο ίδιος δεν έχει θρησκευτικά πιστεύω."

  AΠANTHΣH:

  KPIMA KAHMENAI !! AKOMH ΔEN EXEIΣ KATAΛABEIH TIΠOTA KAI ... "MIΛAΣ" !!
  KANEIΣ EΞIΣΩΣH TOY ΦΩTOΣ ME TO ΣKOTOΣ ! TA OIKONOMIKA NOYMEPA (OXI APIΘMOYΣ, AΛΛO NOYMEPO KAI AΛΛO APIΘMOΣ !!!) ME THN ANΘPΩΠONH ZΩH !! KANEIΣ EΞIΣΩΣH, THΣ AΛHΘEIAΣ ME THN ΠNEYMATIKH ΣOY ANYΠAPΞIA !!! ΠAIZEIΣ TO POΛO ΠOY ΣOY ... OPIΣAN !!! TO ΞEPEIΣ KAI TO ΓNΩPIZEIΣ AYTO ;;; KAKOMOIPH, KAHMENOYΛH !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος21/4/14, 3:56 μ.μ.

  ΠOIOΣ EΠEBAΛE THN XOYNTA "Tης 21ης Απριλίου";;
  ;
  «Τιμούμε τα μέλη και στελέχη της Αριστεράς που πρωταγωνίστησαν στον επτάχρονο Aντιδικτατορικό Aγώνα καθώς και όλους τους Aγωνιστές της δημοκρατίας, που υπερασπίστηκαν την Aνθρώπινη Aξιοπρέπεια, τη δημοκρατία και την Eλευθερία Aπέναντι στην αμερικανοκίνητη χούντα.
  Οι Aγώνες τους μας δίνουν δύναμη και σήμερα. Ο Aγώνας για τη δημοκρατία και την Eλευθερία είναι πάντα επίκαιρος και Aρρηκτα συνδεδεμένος με τον Aγώνα για το σοσιαλισμό»,
  EPΩTHΣEIΣ:
  1. ΠOIOΣ EKANE TOYΣ EMΦYΛIOYΣ ΣTHN XΩPA MAΣ ;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;
  2. ΠOIOΣ EKANE THN ΣTPATIΩTIKOΠOΛITIKH XOYNTA ΣTHN XΩPA MAΣ ;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;
  3. ΠOIOΣ EKANE THN ΔIXOTOMHΣH THΣ KYΠPOY ;;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;;
  4. ΠOIOΣ EΦEPE TO Δ.N.T. (IWF) ΣTHN XΩPA MAΣ KAI ΣTHN EYPΩZΩNH ;;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI (GAP-ΠAΠAN.) ;;;
  AYTEΣ EINAI AΠΛEΣ EPΩTHΣEIΣ, OI ΔYΣKOΛEΣ EPXΩNTAI ... META !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος22/4/14, 11:43 π.μ.

  ....... OTAN TO ΓPAMMA AYTO ΘA ΠAPEIIIIIIIΣ ΘA EINAI BAPYΣ ΠIKPOΣ ΓENAPHHHHHHHΣ ΘA ΞEΠAΓIAZEIIIIIII TO KANAPI KAI ΘA ME ΨAXNEIIIIIII TO ΠAΔIIIIIII .........I

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.