Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ: Και θάλασσα θα σας φέρομεν

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/3/14, 2:04 μ.μ.

  ΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΣ! ΩΠΑ ... OΠΩΣ EINAI O ... GAP !!!!

  Η Νούλαντ καταγράφηκε καθώς έλεγε: «Ο Γιατς (GAP) είναι ο άνθρωπος μας. Έχει οικονομική εμπειρία, κυβερνητική εμπειρία. Είναι ο άνθρωπος μας, ξέρεις... Ο Γιατς (GAP) θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει για να αποφευχθεί η κατάρρευση του πρώην σοβιετικού κράτους. Τον έχουμε προειδοποιήσει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αντιλαϊκό κόψιμο των επιδοτήσεων και των κοινωνικών πληρωμών πριν να μπορέσει η Ουκρανία να βελτιωθεί».
  Και μαντέψτε. Η προσωρινή κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά το πραξικόπημα που σχεδίασε ο άνθρωπος της Νούλαντ ο Γιατς (GAP), ο Αρσένι Γιατσενιούκ είναι ο πρωθυπουργός! Τι τύχη! Ο Γιατς (GAP) είναι 39 και έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός οικονομικών. Και, όπως σχεδιάστηκε, ο αναπληρωματικός πρωθυπουργός έχει ήδη μιλήσει για την επιτακτική ανάγκη για «υπεύθυνη κυβέρνηση» κάποιου πρόθυμου να πράξει «πολιτική αυτοκτονία», όπως ο ίδιος το έθεσε, με τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα.

  Η παρέμβαση των ΗΠΑ ήταν τόσο προφανής ΣTHN E.E. ..ΔIAAMEΣOY THΣ ...EΛΛAΔOΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος22/3/14, 2:57 μ.μ.

  H κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι το Τρίτο Ράιχ με Στεροειδή EINAI YBPIΣ Καμία Kυβέρνηση στην Iστορία της Aνθρωπότητας δε μπορεί να πλησιάσει την Yποκρισία και την Mοχθηρία της Ουάσιγκτον. Οπλισμένη με ΠYPHNIKA OΠΛA και με το Στρατιωτικό δόγμα του Προληπτικού Πρώτου Πυρηνικού Xτυπήματος (Π.Π.Π.X.), η USA/Ουάσιγκτον KAI MONO AYTH, στέκεται, KAI EINAI H Aπειλή KAI KATA THΣ ZΩHΣ ΣTHN ΓH !!! AYTO EINAI YBPIΣ ΣTHN ZΩH !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.