Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη για ΣΥΡΙΖΑ: Αν αυτό είναι αριστερά πιστέψτε με κόκκινος πλανήτης θα μείνει μόνο ο ΆρηςΤην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται διαδικαστικά ζητήματα για να κρύψει τη στρατηγική του σύμπλευση με τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ στηλίτευσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τη συζήτηση για το χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών.
Η τοποθέτησή της έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο».

Η Λιάνα Κανέλλη υπενθύμισε ότι τα μνημόνια γεννήθηκαν από τη συνθήκη του Μάαστριχτ, την οποία ψήφισε ο Συνασπισμός και ξεκαθάρισε ότι όλοι οι θεσμοί της ΕΕ προστατεύουν το κεφάλαιο, ανάμεσα τους και αυτός του προέδρου της Κομισιόν που είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην παρέμβασή της απάντησε και στα όσα προκλητικά ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ανασύρει τα περί «βρώμικου '89», επισημαίνοντας του ότι πουλάνε ψεύτικες ελπίδες και αντικομμουνισμό.
Το νομοσχέδιο «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο» ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, όπως και η τροπολογία που προβλέπει ότι οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν μαζί με το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.