Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση - συζήτηση για σήμερα Πέμπτη με θέμα: "Παραγωγική ανασυγκρότηση - Η πρόκληση της επόμενης μέρας"»

Να μη λείψει κανείς

«Εκδήλωση του tvxs με Αλ. Τσίπρα, Δ. Δασκαλόπουλο» με θέμα: "Παραγωγική ανασυγκρότηση - Η πρόκληση της επόμενης μέρας"», μας πληροφορεί η «Αυγή». Συμμετέχουν οι: Αννυ Ποδηματά, ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής, πρόεδρος του κόμματος «ΔΡΑΣΙΣ», Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΣΕΒ είναι αυτοί που θα κλείσουν τη συζήτηση. Εδώ είναι που λέει ο λαός μας «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.