Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Ο συνήγορος του Διαβόλου

Δικηγόρος του νεοναζί βουλευτή Η. Κασιδιάρη, όπως μαθαίνουμε, είναι ο Παύλος Σαράκης. Ο κ.Σαράκης, πέραν της δικηγορικής του πορείας, έχει και πολιτική διαδρομή...
Στις εκλογές του Μάη 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου:
Λίγο αργότερα, επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Σαμαρά για ενότητα της... "δεξιάς πολυκατοικίας". Έλαβε μάλιστα μέρος στο Συνέδριο της ΝΔ:Στο μπλογκ που διατηρεί δεσπόζει το σύνθημα "Μπροστά για την Ελλάδα της Ελπίδας" με μουσική υπόκρουση Σπανουδάκη (Θα ρθεις σαν αστραπή):Ο δικηγόρος Π.Σαράκης ήταν εκ των σχεδόν μόνιμων καλεσμένων στα πάνελ του λαοφιλούς δημοσιογράφου Στ. Χίου όταν ο δεύτερος έκανε τις αλλήστου μνήμης εκπομπές του στο κανάλι "Extra".
Σήμερα, ο δικηγόρος του νεοναζί-κατηγορούμενου για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία Ηλ. Κασιδιάρη δήλωσε ότι ο πελάτης του διώκεται για τις πολιτικές του ιδέες και την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Αυτά για την ιστορία. Τα υπόλοιπα στην κρίση του λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.