Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ Θ(ΑΙΜΑΤΑ) ΤΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ.


Η αλήθεια είναι ότι…
Διψώ για αίμα. Το δικό τους.
Διψώ για σίδερα φυλακής. Με εκείνους από πίσω.

Από μικρό παιδί μου προσφέρουν αίμα, σεξ και βία τα ιδιωτικά τους κανάλια και οι «ανεξάρτητες» εφημερίδες τους. Κι αν τολμούσα να πω πως δε με ενδιαφέρουν, ρίχνουν το επίπεδό μου, δεν είναι βρε αδερφέ αυτό που μας αξίζει, εκείνοι υποστήριζαν πως εγώ κι εσύ τα αγοράζουμε, άρα μας αρέσουν, άρα μας ικανοποιούν σερβίροντάς τα. Ε, τι να κάνω κι εγώ, συνήθισα σιγά σιγά. Μετά από λίγο άρχισαν να μου αρέσουν κιόλας. Ξαφνικά κατάλαβα πως δεν χορταίνω. Τώρα θέλω κι άλλο. Πιο πολύ πόνο, πιο πολύ αίμα, πιο πολλή βία.

Όμως οι εποχές άλλαξαν. Και τα κουπόνια του σουπερμάρκετ που μου δίνουν για να τους αγοράσω, δεν είναι τόσα όσα μου παίρνουν αυτοί που υποστηρίζουν. Μου λείπουν 1000 κι όχι τα 3. Και τότε άρχισα να υποψιάζομαι πως ίσως με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου. Κι έτσι άρχισα να θυμώνω που τους αγοράζω, που τους διαβάζω, που τους βλέπω, που τους ακούω, ακόμα και που υπάρχουν. 

Όμως με είχαν μάθει να διψάω για αίμα. Μου διατυμπάνιζαν πως με βία λύνονται όλα μου τα προβλήματα και γι’αυτό την επιτρέπουν. Ψάχνω την ατζέντα μου μήπως βρω 5-6 τηλέφωνα φουσκωτών να καθαρίσουν και για μένα. Τίποτα. Ε, κάπως έτσι κατάλαβα πως είμαι μόνος μου και πρέπει να τολμήσω να πάρω τη ζωή μου και την κατάσταση στα χέρια μου καταδικάζοντας και καταψηφώντας όποιον είναι δικός τους ή όμοιός τους.  

ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΤΕ.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΣΑΣ.

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. 

ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.