Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Αριστερός είμαι ότι θέλω λέω!

Για απεξάρτηση της χώρας από τις ρυθμίσεις του Μνημονίου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Για ανάγκη να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά και να απεξαρτηθεί από τις ρυθμίσεις των Μνημονίων έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας του κόμματος.
Η κυβέρνηση, προσέθεσε, οφείλει να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει αναλάβει και "να αποδείξει  ότι η χρονιά αυτή είναι η τελευταία χρονιά των θυσιών".

Σημείωσε, μάλιστα ότι "το χρέος της ΔΗΜΑΡ είναι η προστασία των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και των ανέργων, η άμεση δράση για την ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας.
Τέλος, σημείωσε ότι η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε  την ευθύνη να συμβάλλει σημαντικά  στην παραμονή της χώρας στο ευρώ, και ότι από την ίδια θέση ευθύνης αγωνίζεται αποφασιστικά για τη σταθεροποίηση και την ανάκαμψη, με όρους δημοκρατίας και με τη μέγιστη δυνατή προστασία της κοινωνίας.

Ας δούμε λίγο παλιότερες δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη που φυσικά πιστεύει και τηρεί μέχρι και σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.