Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Καλύτερος διαχειριστής της αντιλαϊκής πολιτικής


Τη διαπραγματευτική ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύττει προς δανειστές και εταίρους ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας πως πρέπει να ανέβει η «αξιοπιστία» του κόμματός του, για την καλύτερη χειραγώγηση του λαού και των εργαζομένων.

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα επαναλαμβάνει πως το μνημόνιο πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο «σχέδιο οικονομικής ανόρθωσης», αποδεχόμενος το στόχο της πλουτοκρατίας για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει να κατηγορήσει και πάλι τη γερμανική κυβέρνηση για τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Ευρώπη, εκτιμώντας ότι «η Γερμανία θα καταστρέψει την ΕΕ», αθωώνοντας στην πραγματικότητα τη συνολική πολιτική της ΕΕ που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μονοπωλίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.