Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Παπαδάκης σε Μπουμπούκο: «Καλώς τον Μπουμπούκο!»


Ηρωική έξοδος του Άδωνι «Μπουμπούκου» Γεωργιάδη από πρωινό του Antenna, καθώς ήθελε να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας στον Γιώργο Παπαδάκη. Όλα έγιναν όταν ο τελευταίος τον αποκάλεσε «μπουμπούκο»!!!
Ο καβγάς έγινε διότι ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να απευθύνει ερωτήσεις στον Πάνο Καμμένο, που θα έβγαινε live στην εκπομπή από άλλο στούντιο, ο κ. Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα το επιτρέψει, ο βουλευτής επέμενε λέγοντας στον δημοσιογράφο ότι «όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε» και ο Γιώργος Παπαδάκης τότε του είπε «Καλώς τον μπουμπούκο...».
Απορία: Δηλαδή όταν τον αποκαλεί «μπουμπούκο» η Μανωλίδου ... σηκώνεται να φύγει από το σπίτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.