Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ


Χρ. Παππάς, βουλευτής Χρυσής Αυγής: «Η Ελένη Ζαρούλια αποκάλεσε τους μετανάστες ''τρισάθλιους και υπάνθρωπους'', εκφράζοντας απλά και ελεύθερα την άποψη της που είναι και η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Ο κ. Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ με κομουνιστικά αντανακλαστικά σκύλων ΠΑΒΛΩΦ παίρνει τα πρακτικά γι
α την ΓΚΕ-ΠΕ-ΟΥ. Πάλι καλά που δεν την έστειλε για εκτέλεση. 
Όσο και αν σκυλιάζουν ελαφροδεξιοί και πασοκοσυριζαίοι η Χρυσή Αυγή θα εκφράζει με τον τρόπο που ξέρει ελεύθερα την άποψή της μέσα κι έξω απ΄την Βουλή , εκφράζοντας πλέον τις απόψεις και τους πόθους εκατομμυρίων Ελλήνων.»

Με απλά λόγια: «Δεν ζητάμε καμμία συγγνώμη που βρίσαμε σκαιότατα τους ανθρώπους. Αντίθετα, παρουσιάζουμε τον ελληνικό λαό ως συνένοχό μας («και οι άλλοι τα ίδια λένε»), βρίζουμε αυτούς που πάνε να μας βάλουν στη θέση μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βρίζουμε, είτε σας αρέσει είτε όχι».

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.