Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΡΙΑΣ - ΠΑΦΙΛΗΣ: Μία "μικρή" διαφορά!

Ειναι δυνατόν στη σημερινή εποχή να υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται την ταξική πάλη; Σε τι διαφωνούν; Στην ύπαρξη τάξεων; Ή στα αντιτιθέμενα συμφέροντα που οι τάξεις έχουν; Τα πάντα είναι ταξικά. Οποτε ακούγονται πατριωτικές εθνικοενωτικές πίπες, θα πρέπει να ξεμπροστιάζονται. Το τάπωμα που έριξε ο Παφίλης στον ελληνάρα ήταν πανεύκολο, σαν να κλέβεις γρια

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/10/12, 8:52 μ.μ.

    Δίκαιη κατανομή του πλούτου έκανε ο καπιταλισμός όσο υπήρχαν σοσιαλιστικά κράτη.Όσο υπήρχαν τα πολεμούσε λυσσαλέα και από την στιγμή που ανατράπηκαν πέταξε ο 'καλός' καπιταλισμός το προσωπείο του κι έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.Αυτός είναι ο καπιταλισμός που τόσο υπερασπίζονται όλοι...εκμετάλλευση, φτώχεια, ανεργία, απολύσεις, οι λαοί χρεοκοπημένοι, χωρίς υγεία, παιδεία, εργασιακά δικαιώματα. Οι συνθήκες ζωής ΔΕΝ θα ξαναγίνουν όπως ήταν. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.