Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΚΚΕ: Ν' αποδείξει ο λαός ότι δεν τον έχουν στο χέρι


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ
Σε σχόλιο για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει: «Το μεγάλο πρόβλημα των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι το πώς θα επιβάλλουν τη συνέχιση των εξοντωτικών μέτρων και μνημονίων διαρκείας στο λαό. Είναι στο χέρι των εργαζόμενων, των νέων, των ανέργων, να αποδείξουν με την οργάνωση και τον αγώνα τους ότι δεν τους έχουν πια στο χέρι, ούτε τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ούτε οι μεγάλοι επιχειρηματίες και η ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.