Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΚΕ: Τα μέτρα αστυνομοκρατίας πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση

3108174276_4c58bc9ffc«Τα μέτρα αστυνομοκρατίας ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση, με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, που χτυπάνε στην καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.


Με την ίδια ανακοίνωση το ΚΚΕ καταγγέλλει την «επίδειξη πυγμής εναντίον του λαού από την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», τονίζοντας ότι «είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον εντεινόμενο αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του θα κάμψουν τη δίκαιη λαϊκή οργή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.