Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η Χρυσή Αυγή δεν συγχωρεί στον Γλέζο την υποστολή της ναζιστικής σημαίας από την ΑκρόποληΩς αισχρές, άθλιες κι αντίστοιχες του νεοναζιστικού κόμματος χαρακτηρίζει με επίσημη ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά κατά του Μανώλη Γλέζου.
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εκτιμά ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής «δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας υπέστειλαν τη ναζιστική σημαία από τον βράχο της Ακρόπολης», κάτι που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ φανερώνει το μένος των σύγχρονων υμνητών του Χίτλερ για τη δημοκρατική παράδοση του ελληνικού λαού.
Η δήλωση του Χρήστου Παππά για τον Μανώλη Γλέζο εδώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για το ζωντανό σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο, λίγες μέρες μάλιστα πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν είναι απλώς αισχρές και άθλιες, αντίστοιχες δηλαδή του νεοναζιστικού κόμματος.
Φαίνεται ότι ακόμα δεν μπορούν να «συγχωρήσουν» ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας υπέστειλαν τη ναζιστική σημαία από τον βράχο της Ακρόπολης, φανερώνοντας το μένος και την οργή των σύγχρονων υμνητών του Χίτλερ προς την ίδια την ιστορία και τη δημοκρατική παράδοση του ελληνικού λαού, του οποίου η συμβολή για την αντιφασιστική νίκη και την απελευθέρωση της Ευρώπης από το ναζισμό υπήρξε ανεκτίμητη.
Αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα, οι εχθροί της δημοκρατίας και της ειρήνης, δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να πιάνουν στο στόμα τους τον Μανώλη Γλέζο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.