Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ζωντανή κάλυψη της συγκέντρωσης του Π.Α.ΜΕ στην Ομόνοια - 9 Οκτώβρη

7-10-2012 3-59-28 μμ

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος9/10/12, 6:05 μ.μ.

  Tι αποδεικνύει η μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία τού ΠΑΜΕ σήμερα;
  Ότι τα ταξικά συνδικάτα είναι σχολειά ταξικής συνειδητοποίησης και πάλης. Γι' αυτό και δεν παράγουν εργαζόμενους του ...καναπέ.

  Τι αποδεικνύει η άμαζη συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα;
  Ότι ο εργοδοτικός συνδικαλισμός παράγει εργαζόμενους που θεωρούν πως άλλοι θα τους λύσουν τα προβλήματα, την ίδια ώρα που οι ίδιοι θ' απολαμβάνουν τη μοναξιά τού καναπέ τους...

  Μήπως είναι καιρός να στείλουμε επιτέλους στον κάλαθο των αχρήστων τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές; Τους απανταχού εργατοπατέρες!
  Ούτε ένας από δαύτους, σ' όποιο πόστο κι αν βρίσκεται, δεν πρέπει να βρίσκει στο εξής τόπο να σταθεί συνδικαλιστικά.
  Εδώ και τώρα, άμεσα, οι εργατοπατέρες να μείνουν άνεργοι...
  Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή.

  ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.