Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Όλοι την Τρίτη στην Ομόνοια στη 1μμ με το ΠΑΜΕ

7-10-2012 3-59-28 μμ

Ολοι στους δρόμους, ξεσηκωμός!

Με αυτό το σύνθημα, εργατικά συνδικάτα, συνταξιουχικά σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές, το ΜΑΣ προχωρήσανε σήμερα Δευτέρα σε ολοήμερη αγωνιστική δράση στην Αττική με στόχο να μην περάσουν τα νέα μέτρα σφαγής του εργαζόμενου λαού. Να καταδικαστεί μαζικά η πολιτική που τσακίζει το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο. Να δυναμώσει η διαφώτιση για το χαρακτήρα και τους στόχους των μέτρων. Να δυναμώσει σχεδιασμένα η δράση για την επιτυχία της γενικής απεργίας που θα γίνει κατά τη συζήτηση των μέτρων στη Βουλή ώστε να νεκρώσει κάθε τόπος δουλειάς.

Να γίνει η υπόθεση του αγώνα, υπόθεση όλου του λαού που υποφέρει απ' την αγριότητα της επίθεσης. Να μετατραπεί η αγωνία και η οργή σε συνειδητή πάλη για την ανατροπή της πολιτικής που συντρίβει τις λαϊκές οικογένειες.
Απάντηση υπάρχει. Και βρίσκεται στον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα. Ολοι στις μάχες που έρχονται, με οργάνωση, σχέδιο και προοπτική.

Όλοι την Τρίτη, στη 1 μ.μ., στην Ομόνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.