Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ! Τι ανακάλυψε ο Πέτρος Τατσόπουλος;

«Καμπανάκι» στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κρούει ο συγγραφέας και βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη του έκανε λόγο για «λαθρεπιβάτες»  που επιβιβάστηκαν στο τρένο του ΣΥΡΙΖΑ όταν εκτροχιάστηκε αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρει στο metrogreece.gr χαρακτηριστικά:

«Όταν  είδαν ότι φούσκωνε το ρεύμα και το παλιρροϊκό κύμα του ΣΥΡΙΖΑ, που από το 4,6% πήγε στο 17% και μετά στο 27% και που σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα, με 30%, δεν είχαν πρόβλημα να κατέβουν από το τρένο που πήγαινε να εκτροχιαστεί και να ανέβουν στο τρένο που πήγαινε προς την εξουσία.

Εμείς έχουμε ευθύνη να διαλέξουμε την ήρα από το στάρι. Να μη δεχθούμε άκριτα οποιοδήποτε μέλος του ΠΑΣΟΚ».

Σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πρόκειται για μια συμμορία που έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να είχε κηρυχθεί παράνομη, ενω υποστήριξε πως το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου είναι ταυτισμένο με τους ναζί.

«Τώρα της δώσαμε την ευκαιρία, τον ζωτικό χώρο και χρόνο –για να μιλήσω και με ναζιστική ορολογία– να αναπτυχθεί και κυρίως να μεταμφιεστεί. Πέταξαν εν μιά νυκτί τις παγανιστικές και ειδωλολατρικές τους ιδέες και παρουσιάζονται ως χριστιανοί ορθόδοξοι.

Και ταυτόχρονα κρύβουν το ναζιστικό τους παρελθόν και λένε ότι είναι Έλληνες πατριώτες. Το θέμα τώρα είναι πολύπλοκο.

Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, γιατί έχει ένα πολύ ισχυρό ρεύμα, αφού στις δημοσκοπήσεις έρχεται έως και τρίτη δύναμη. Η Χρυσή Αυγή δεν απευθύνεται καθόλου στη λογική, αλλά σε συμπλέγματα, σε ευσεβείς πόθους».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε ένα υπουργείο σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γινόταν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές ο κ. Τατσόπουλος απάντησε:

«Κανένας βουλευτής που θα του έκανε την τιμή ο μελλοντικός πρωθυπουργός να τον σκεφθεί για οποιοδήποτε πόστο δεν θα έλεγε «όχι», εκτός κι αν είναι αναρμόδιος. Γιατί δεν είμαστε αρμόδιοι για όλα.

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να με στέλνουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή το Οικονομικών ή το Εξωτερικών. Στα θέματα του πολιτισμού εντρυφώ και εκεί νιώθω τον εαυτό μου αρμόδιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.