Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΕΕ εντείνουν το πόλεμο ενάντια στο λαό

«Η συνάντηση Σαμαρά – Ντράγκι επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση και η ΕΕ είναι αποφασισμένες να εντείνουν τον πόλεμο ενάντια στο λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αναμονή ούτε αυταπάτη. Μετά από το σημερινό τούνελ στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοι, θα ακολουθήσουν νέα τούνελ, με όποια κυβέρνηση, γιατί η κρίση στην ευρωζώνη θα βαθύνει και γιατί η κερδοφορία των μονοπωλίων που είναι μονόδρομος γι' αυτά προϋποθέτουν την επιστροφή της ζωής του λαού στη δεκαετία του '50 και ακόμα πιο πίσω. Άμεση απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση γενικής απεργίας με κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης και της ΕΕ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.