Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μονοπώλια και λαός δεν μπορεί να συνυπάρξουν, λαός ελληνικός και ΕΕ επίσης».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΔΕΘ  8-9-2012

«Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλοί και μεγάλοι αγώνες, όμως ήταν πίσω απ’ τις ανάγκες γι’ αυτό και δεν έγινε δυνατό να ματαιωθούν τα μέτρα. Σήμερα αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι όλοι οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν ενεργητικά στην επεξεργασία, λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων.

Κανείς από τα πάνω, ακόμη και όταν έχει καλή θέληση, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, πολύ περισσότερο που οι κεντρικές συνδικαλιστικές ηγεσίες τουφεκιές μόνο ξέρουν να κάνουν. Θεωρούμε επίσης ότι εργαζόμενοι δεν μπορεί να περιορίζονται σε ορισμένα άμεσα μέτρα ανακούφισης -είναι σημαντικά και εμείς τα διεκδικούμε- όμως το κίνημα μέσα από την ίδια του την εμπειρία πρέπει να κινηθεί προς τη ριζική αλλαγή. Μονοπώλια και λαός δεν μπορεί να συνυπάρξουν, λαός ελληνικός και ΕΕ επίσης».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Αργεντινή, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε:

«Και οι δύο εκπροσωπούν διάφορες συνταγές διαχειριστικές που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Είτε με άναρχη είτε με ελεγχόμενη χρεοκοπία ο λαός θα είναι στον πάτο και επομένως η αντιπαράθεσή τους δεν μπορεί να δώσει διέξοδο στο λαό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.