Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Δήμιος των εργατικών κατακτήσεων ο υπ. Εργασίας

404076_453977047958679_415239651_n

«Επιμελέστερο δήμιο των εργατικών κατακτήσεων» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, τον υπουργό Εργασίας, καλώντας εργαζόμενους και άνεργους να σταματήσουν «το νέο έγκλημα που σχεδιάζεται».

«Ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης αποδεικνύεται ο επιμελέστερος δήμιος των εργατικών κατακτήσεων. Οι μεγάλοι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι της ΕΕ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τον ζήλο του υπουργού στη σφαγή των μισθών πείνας και των επιδομάτων εξαθλίωσης, στην απαλλαγή των μεγαλοεργοδοτών και από τις ελάχιστες εισφορές, στην κατάργηση του 8ωρου, στις απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις, τη γενίκευση της εκ περιτροπής εργασίας, τη νέα αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και άλλα.

»Είναι γελασμένοι όλοι αυτοί που ελπίζουν ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα αποδεχτούν να παράγουν τον πλούτο χωρίς να έχουν στοιχειώδη δικαιώματα, να ζουν στην εξαθλίωση και την ανασφάλεια, ενώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να απολαμβάνουν σύγχρονα δικαιώματα.

»Κάθε συνειδητός και τίμιος εργάτης, ανεξάρτητα από τον τόπο δουλειάς και τις εργασιακές σχέσεις, κάθε άνεργος, έχει χρέος και πρέπει να συμβάλλει τώρα στην οργάνωση της γενικής πανεργατικής απεργίας για να σταματήσει τώρα το νέο έγκλημα που σχεδιάζεται. Να σηματοδοτήσει με την συμμετοχή του την ταξική και πολιτική αντεπίθεση για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των φορέων της. Ταξική αφύπνιση, αλληλεγγύη και οργάνωση στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, ενάντια στον κοινό εχθρό, την καπιταλιστική εκμετάλλευση, που υπηρετούν οι κυβερνήσεις και η ΕΕ», αναφέρει στην ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.