Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Προμελετημένο έγκλημα η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης

Ως «προμελετημένο έγκλημα» χαρακτηρίζει ενδεχόμενη αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης το ΚΚΕ σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ.

«Η νέα αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης που σχεδιάζουν κυβέρνηση- ΕΕ, αποτελεί ένα προμελετημένο έγκλημα. Αφού κράτος και πλουτοκρατία καταλήστευσαν για δεκαετίες τα ασφαλιστικά ταμεία, τώρα τους δίνουν τη χαριστική βολή, απαλλάσσοντας τους μεγάλους εργοδότες από τις όποιες εισφορές έδιναν και το κράτος από τις υποχρεώσεις του. Οι εργαζόμενοι, και ειδικά οι νέοι, δεν πρέπει να αποδεχτούν να ζήσουν αναζητώντας δουλειά ως τα βαθιά γεράματα και χωρίς στοιχειώδεις παροχές υγείας- πρόνοιας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το ΚΚΕ κάλεσε σε πανεργατικό ξεσηκωμό, προσθέτοντας «να γίνει η απεργία στις 26 Σεπτέμβρη αφετηρία οργανωμένης αντεπίθεσης για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής των κομμάτων της πλουτοκρατίας και της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.