Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Επεισόδιο στην ομιλία Βενιζέλου

Επεισόδιο, λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, προς τους νέους επιχειρηματίες. Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Βενιζέλου, το λόγο πήρε νεαρή επιχειρηματίας, που μιλούσε για τη εκτροφή σαλιγκαριών. Ο άνδρας της φωτογραφίας που βλέπεται, διέκοψε την ομιλία της γυναίκας και δηλώνοντας: «τα σαλιγκάρια κυρία μου, είναι γλοιώδη, είναι αργά και σέρνονται. Μήπως σας θυμίζουν τους πολιτικούς».

Αμέσως απομακρύνθηκε από το χώρο, χωρία να υπάρξει συνέχεια.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.