Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Νεοναζί ξυλοκόπησαν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία

Τους περικύκλωσαν και τους ρώτησαν αν έχουν άδεια για να πουλάνε εφημερίδες…

Νεοναζί ξυλοκόπησαν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία

Την ώρα που οι μετανάστες στην Ελλάδα δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από βουλευτές και μέλη της Χ.Α., στη Γερμανία υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος καθώς δύο Έλληνες μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν από νεοναζί, που τους κατηγόρησαν ότι πουλούσαν παράνομα εφημερίδες.  Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το περιστατικό συνέβη στη Βεστφαλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο Έλληνες οι οποίοι πουλούσαν εφημερίδες, περικυκλώθηκαν από τους νεοναζί οι οποίοι ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.

Οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.