Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Καλεί τον λαό να πει «όχι» στην ΕΕ και στις νέες θυσίες

ΚΚΕ: Καλεί τον λαό να πει «όχι» στην ΕΕ και στις νέες θυσίες

«Για να έχει αποτέλεσμα και προοπτική το λαϊκό όχι στα νέα μέτρα, στις νέες θυσίες, πρέπει να συνοδεύεται και με «όχι στην ΕΕ και τα καπιταλιστικά κέρδη» και με συμμετοχή στον πανεργατικό αγώνα και την αντεπίθεση διαρκείας για ριζικές ανατροπές στην εξουσία και την οικονομία» επισημαίνεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ το ΚΚΕ για τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.