Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

38o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-Οδηγητή. Goin' Through, Πόσο μαλάκας είσαι… Κερασμένο στην Αυγή!

 

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Oι GOING THROUGH επι σκηνής στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή 2012. Πριν από αυτούς ο ΜΕΓΑΣ και οι ΝΕΒΜΑ. "Ο ΜΕΓΑΣ και οι ΝΕΒΜΑ είναι πολλά χρόνια στο Φεστιβάλ είπε στα πρώτα του τραγούδια ο ΜΕΓΑΣ.'Κάποιοι το θυμήθηκαν τώρα για να μας την πέσουν". Ακολούθησε ο Βουρλιώτης λέγοντας 'Θα τους αφιερώσουμε μόνο ένα τραγουδι, ένα ΜΟΝΟ". Χιλιάδες κόσμος το διασκέδασε τραγουδώντας μαζί του. "Μαζί μου ασχολείσαι..." "Κερασμένο στην Αυγή" είπε στο τέλος... Η συναυλία ηταν εντυπωσιακά καλή και αυτοί που την υποτιμούσαν σίγουρα έκαναν λάθος. Οι σηκωμένες γροθιές από τους καλλιτέχνες, τα λόγια του Βουρλιώτη για τους Χαλυβουργούς τα συνθήματα σ' όλη τη διάρκεια μας έπεισαν ότι οι καλλιτέχνες ΄ήξεραν καλά που βρίσκονται, τι ΄΄ελεγαν, τι έπρεπε και τι ήθελαν να προσφέρουν. Πιστεύω ότι και ο κόσμος, οι μαθητές και οι άλλοι που ήταν εκεί τους συγκίνησαν πραγματικά. Εννοείται ότι δεν περίμεναν ΄τόσο κόσμο, και τό έλεγαν όλη την ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.