Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τα νέα μέτρα και τη συνάντηση Μέρκελ – Λαγκάρντ 26/09/12

kkeΤην ώρα που η συγκυβέρνηση με την τρόικα οριστικοποιούν το νέο αντιλαϊκό σφαγείο στο όνομα του προηγούμενου δήθεν σωτήριου κουρέματος, η ΕΕ και το ΔΝΤ τσακώνονται για το ποιος θα ωφεληθεί από το πιθανό νέο κούρεμα, ενώ είναι ομόφωνοι για το μεγαλύτερο τσάκισμα του λαού.

Η συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης αποδεικνύεται ότι είναι ένας ατελείωτος λαβύρινθος για το λαό με πολλούς μινώταυρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.