Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Θέλουν το λαό υποταγμένο...

 

ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ - μεταξύ άλλων - γιατί πρέπει να ξεπουλήσουμε ό,τι έχει απομείνει από τη δημόσια περιουσία;

Αν όχι, μας το εξήγησε χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος. Γιατί - λέει - υπάρχει ένα «αρνητικό στερεότυπο» ότι η Ελλάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της. Κι αυτό πρέπει να ανατραπεί...

Εν ολίγοις, πρέπει να... φτιάξουμε τη φήμη μας στο εξωτερικό, σύμφωνα με το δεύτερο κυβερνών κόμμα, διότι αλλιώς δε θα μας εκτιμούν.

Δηλαδή, αν μας κόβουν τους μισθούς χωρίς να μιλάμε, αν μας περιορίζουν την Ασφάλιση, την Υγεία και την Παιδεία χωρίς να διαμαρτυρόμαστε και χαμογελάμε κιόλας θα έχουν... καλή εικόνα για μας στην Ευρώπη και στον πλανήτη;

Γιατί εμείς πάλι πιστεύουμε ότι ένας λαός που συμπεριφέρεται όπως θα επιθυμούσαν το κεφάλαιο και οι κυβερνώντες μόνο μία φήμη μπορεί να έχει: Αυτή του υποταγμένου. Και δεν το βρίσκουμε καθόλου κολακευτικό αυτό.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ που δήλωσε χτες ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας: Γιατί μιλάνε κάποιοι - απόρησε - για ξεπούλημα της ΑΤΕ στην Πειραιώς;

Η Τράπεζα Πειραιώς - υποστήριξε - μετά τα μέτρα ανακεφαλαιοποίησης έχει ως μεγαλύτερο μέτοχο το Δημόσιο, άρα είναι... «μόνο κατ' όνομα ιδιωτική τράπεζα»!!!

Αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο θα μας πούνε ότι το πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών στοχεύει στην... οικοδόμηση του σοσιαλισμού!

Θα έρθουν τα πάντα στα χέρια του λαού χωρίς να το πάρει χαμπάρι... ο λαός.

Επειδή όμως είναι μάλλον δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Γιάννη Στουρνάρα ως... επαναστάτη, καλύτερα ας τα αφήσουν τα αστεία με τόσο σοβαρές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.