Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Αποφασισμένο να διαδηλώσει στη ΔΕΘ το ΚΚΕ...

Οι νέες περικοπές στις συντάξεις, η εφεδρεία και η φορολογική επιδρομή αναμένεται να είναι η προμετωπίδα της κεντρικής κινητοποίησης του ΚΚΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Ανεξάρτητα από την παρουσία ή μη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, το ΚΚΕ είναι αποφασισμένο να πραγματοποιήσει την κινητοποίησή του (αρχίζει στις 6.30 το απόγευμα).
«Το μήνυμα θα το πάρει η κυβέρνηση θέλει δε θέλει. Εμείς θέλουμε να δηλώσουμε την κάθετη αντίθεσή μας στο μέλλον στο οποίο μας καταδικάζουν και θα παλέψουμε για να αποκρούσουμε κάθε επίθεση στους εργαζόμενους, στους νέους, στην ελπίδα και στο όνειρο για μια πιο δίκαιη κοινωνία. Με τα βάρβαρα μέτρα που λαμβάνουν θα λάβουν και την οργισμένη απάντηση του λαού», τόνισε στέλεχος του ΚΚΕ από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το parapolitika.gr
«Η νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που προωθούν κυβέρνηση και ΕΕ καθώς και οι νέες περικοπές στις συντάξεις είναι έγκλημα των εγκλημάτων σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Καταδικάζει τους εργαζόμενους, ειδικά τους νέους, να αναζητούν δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, μετατρέπει τη σύνταξη σε επίδομα που δεν θα επαρκεί ούτε για την αγορά των φαρμάκων.
Η κυνική δήλωση του υπουργού Γ. Βρούτση ότι, όταν ο κατώτατος μισθός είναι 580 ευρώ δεν μπορεί η σύνταξη να είναι μεγαλύτερη, αποκαλύπτει το εφιαλτικό παρόν και μέλλον που φτιάχνουν για τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Μισθούς πείνας, συντάξεις εξαθλίωσης. Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη και το χρέος, πρώτα απ’ όλα απέναντι στα παιδιά της, να υψώσει το ανάστημά της, να παλέψει για να βάλει τέλος στις θυσίες που της επιβάλλουν οι υπερασπιστές του ξεπερασμένου καπιταλιστικού συστήματος και της αντιδραστικής ΕΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου του ΚΚΕ.
Οπως τόνισε στέλεχος του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη, «η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην κορυφή της στατιστικής για την ανεργία των νέων ξεπερνώντας την Ισπανία, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Τι άλλο να περιμένουμε πια; Την ανεργία να φτάσει και επισήμως στο 30%; Οι πολιτικές τους βγάζουν στην ανεργία και την εξαθλίωση τον ένα εργαζόμενο μετά τον άλλο. Δεν αντέχει η κοινωνία και θα το δείξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.