Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ “Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι”

Από του Ψυρρή στο Βοτανικό μετακόμισε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα των μεταναστών όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τελευταία και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

“Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι.Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι” είπε χαρακτηριστικά και εξηγεί.

“Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες.Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες.

Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά.

Στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη, υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, διάφοροι μετανάστες.Βοηθούν ενίοτε τη μάνα μου, που μένει εκεί, είναι ακίνδυνοι.Βγήκανε κάτι μάγκες, μία αληταρία χρυσαυγίτικη, κάτι χαμένα κορμιά και τους παίρνουν στο κυνήγι.

Ποιοι είναι λοιπόν οι εγκληματίες;

Αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο, όχι αυτοί που νομίζουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.