Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Aντ. Λιάρος: Απ΄ το Mega τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ

Τους υπεύθυνος των οργανωτικών τομέων του ΠΑΣΟΚ, των τομέων της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου και των τομέων της Γραμματείας... Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, καθώς επίσης και τους υπεύθυνους για το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών, όρισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει ο ορισμός του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων του mega, Αντώνη Λιάρου, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης.

Ειδικότερα, όσον αφορά στους οργανωτικούς τομείς, υπεύθυνοι ορίστηκαν οι εξής:

Αυτοδιοίκησης: Φώτης Χατζιμηχάλης

Κοινωνικών Κινημάτων και Εθελοντισμού: Αθηνά Δρέττα

Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Βασίλης Χρονόπουλος

Συνδικαλιστικού: Γιώργος Αλιβιζάκης

Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων: Μιχάλης Τζελέπης

Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων: Γιώργος Χαραλαμπόπουλος

Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Οργανώσεων: Μανώλης Όθωνας

Γυναικών: Ζέφη Δημαδάμα

Απόδημου Ελληνισμού: Χρίστος Σμυρλής

Ο Τομέας Διεθνών Σχέσεων υπάγεται στο Πολιτικό Γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με διευθύντρια την Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Όσον αφορά στους τομείς της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, υπεύθυνοι ορίστηκαν οι εξής:

Τομέας Προγραμματικού Σχεδιασμού: Χρίστος Βερελής

Τομέας Τεκμηρίωσης: Χρήστος Πρωτόπαππας

Τομέας Κοινωνικού Διαλόγου: Γιώργος Κουτρουμάνης

Υπεύθυνοι τομέων, στο πλαίσιο της Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης που λειτουργεί υπό την ευθύνη του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας και εκπροσώπου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, είναι οι εξής:

Επικοινωνιακού Σχεδιασμού: Γιάννης Δατσέρης

Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης: Αντώνης Λιάρος

Τέλος, πρόεδρος του ΔΣ του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών ορίστηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης, επιστημονικός διευθυντής ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Γιώργος Σιακαντάρης και διευθυντής Επιμόρφωσης ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Παναγιώτης Αναστασιάδης. Οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) συγχωνεύονται στο ΙΣΤΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.