Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Η ομιλία της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή 8-7-2012

Δεν είναι κανένας εδώ μέσα προδότης και είναι όλοι εκλεγμένοι αντιπροσωπευτικά και προσωρινά. Εκφραστές ιδεών, ρευμάτων και θέσεων και με αυτό το τρόπο η εργατική τάξη εκπαιδεύεται στο να υποκύπτει σε αλλοίωση ουσιαστική ακόμα και των νοημάτων.

Η εργασία έχει γίνει ευκαιρία η κοινωνική πρόνοια έχει γίνει λαχείο, ο πλούτος έχει γίνει ιδιοκτησία και χορηγία του κεφαλαίου και χωρίς αυτόν δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη. Αν δεν ανατραπεί αυτή η πολιτική και δεν θα ανατραπεί με φαμφάρες και λεξιλόγια, τέλος η προεκλογική περίοδος.

Περνάμε σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα και στην συγκεκριμένη πραγματικότητα, δεν είναι αν θα μείνουν όρθιοι οι χαλυβουργοί, αλλά είναι ποιος τους κρατάει απλήρωτους αλλά όρθιους, αντιστεκόμενους στο κεφάλαιο αλλά όρθιους. Με τα παιδιά τους να μπορούν να μαθαίνουν πέντε γράμματα και να μπορούν να συνεχίσουν… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.