Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Η αηδιαστική ανακοίνωση του Τζήμερου

Από το Γλόμπινγκ

Το φασιστοειδές ψευτοάντρα-κότα ταγματασφαλίτη που κρύβεται να γλιτώσει το αυτόφωρο τον ξέρουμε, τον κάναν και φίρμα τα κανάλια.

Για τον αρχιαλήτη, κρυπτοφασίστα ντεμέκ "φιλελεύθερο" πού έπεσε απ' το facebook κ. κ. Τζήμερο, που ντύνει τις φασίζουσες απόψεις του με νεοφιλελεύθερες αηδίες και εμετούς σε στιλ "δουλέψτε τεμπέληδες" κλπ τι να πει κανείς για την κατάπτυστη, τυπική και άθλια ανακοίνωση

που έβγαλε "για ακραία και επικίνδυνα στοιχεία της δεξιάς και της αριστεράς" εξομοιώνοντας τη βούρτσα με την...

Πίσω απ' την ανέκφραστη πραγματιστική μάσκα κρύβεται το αηδιαστικό πρόσωπο της παλιανθρωπιάς του κεφαλαιοκράτη που θα σκότωνε τη μάνα του για να βγάλει λεφτά.

"Λήθη, λήθη, λήθη" και γι' αυτόν όπως είπε η Λιάνα.

(Οι εκπληκτικές εικόνες απ' το blog http://wonderjlawwall.blogspot.gr)

3 σχόλια:

 1. Έτσι ακριβώς τον βλέπω και εγώ!
  Και νόμιζα ότι είμαι μόνη μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος8/6/12, 2:41 π.μ.

  Οχι,οχι κοπελιά, δεν είσαι μόνη σου,είμαστε πολλοί, οι πιό πολλοί.Πρέπει μόνο να ξαναβρούμε αυτό που μας έκαναν να χάσουμε. Την αλληλεγγύη, την συντροφικότητα και την χαρά του συνανήκειν.Στις 18 θα είμαστε αν μη τι άλλο χαρούμενοι γιατί ξαναβρεθήκαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/6/12, 2:55 π.μ.

  Οχι οχι κοπελιά δεν είσαι μόνη σου ,είμαστε πολλοί ,οι πιο πολλοί.Πρέπει όμως να ξαναβρούμε τις αξίες που μας στέρησαν.Την αλληλεγγύη, την συντροφικότητα, την χαρά του συνανήκειν.Οχι στούς φασίστες ,όχι στους ολετήρες της ζωής μας,οχι στα αθύρματα που παριστάνουν τους ορθολογιστές,οχι στους καταστροφείς κάθε έννοιας κοινωνίας για τα κέρδη λίγων.Στίς 18 θα είναι μια άλλη μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.