Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Λιάνα Κανέλλη: «Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας αλλά τώρα φάνηκε ο ζονγκ»

Λιάνα Κανέλλη: «Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας αλλά τώρα φάνηκε ο ζονγκ»

Η Λιάνα Κανέλλη ένα 24ωρο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου και υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρηδήλωσε πως «Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας».

«Η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές», επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

«Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στησύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονγκ. Θυμηθείτε πόσοι επίχαιραν με κάτι γιαουρτώματα», πρόσθεσε.

«Το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι» είπε όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως το απίστευτο περιστατικό θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

«Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.