Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ: ΤΟ ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ

«Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη φωνή που με πείθει. Εχω τις ενστάσεις μου, αλλά είναι και το μόνο κόμμα με το οποίο συμφωνώ στα περισσότερα απ' αυτά που πιστεύει και υπερασπίζεται.

Διαφωνώ κάθετα με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Από τις προηγούμενες ακόμη εκλογές είχα αυτή την αίσθηση και επιβεβαιώθηκα.

Βαρέθηκα τα μυστικά και τα ψέματα αυτών των κομμάτων, που καλλιεργούν το έδαφος της απάτης.Κανείς δε μιλάει καθαρά, εκτός από το ΚΚΕ».

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος7/6/12, 11:36 π.μ.

  Υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών, των φίλων, των ψηφοφόρων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ρώπα όταν αμολάς την ύβρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/6/12, 6:23 μ.μ.

   Έχουν νοημοσύνη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ;

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.