Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ VS ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Αριστερές & Δεξιές κοκορομαχίες (Video)

Πρωτοφανής η αντιπαράθεση μεταξύ του Π. Τατσόπουλου και του Στ. ΣταυρίδηΠρωτοφανής η αντιπαράθεση μεταξύ του Π. Τατσόπουλου και του Στ. Σταυρίδη

Μια πρωτοφανής αντιπαράθεση εκτυλίχθηκε στη διάρκεια πολιτικής εκπομπής στο διαδίκτυο ανάμεσα στον εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον υποψήφιο με τη Δράση, Στέλιο Σταυρίδη.

Η παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.

Καλεσμένοι της o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την  ΔΗΣΥ.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις ανάμεσα στους Π. Τατσόπουλο και Στ. Σταυρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.