Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Η Λιάνα Κανέλλη στο Kontra Chanel (Βίντεο)

Χειμαρρώδης όμως πάντα η Λιάνα Κανέλλη στο βίντεο που παραθέτουμε από την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Chanel και στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου».
Η βουλευτίνα του ΚΚΕ πιστεύει ότι στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί υπάρχει μια δυναμική του Σύριζα κάτι που σύμφωνα με την ίδια δεν μπορεί να την έχει το ΚΚΕ γιατί παραμένει σταθερό στις θέσεις του και δεν προσαρμόζεται. Στην γενικότερη τοποθέτησή της υπογράμμισε ότι η ΕΕ δεν είναι ένωση των λαών είναι Ευρωπαϊκή Ενωση πολύ συγκεκριμένων μονοπωλιακών συμφερόντων.
Αναφέρθηκε επίσης το τι αντίκρισμα έχουν στον εργαζόμενο λαό οι δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.