Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ξύλο και δακρυγόνα εναντίον εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη τώρα

Ξυλο και χημικα εναντίον των εργαζομένων στοΔημο Θασσαλονίκης μπροστά στις κάμερες!
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν εύλογα σε διαγωνσμό που γίνεται για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών της καθαριότητας κ.α.στο Δημο.
Η Δημαρχία Μπουτάρη πιστή στο πνευμα που έχει εκφράσει τελευταία κάλεσε τα ΜΑΤ  να καθαρίσουν την είσοδο από τους ενοχλητικούς που παλεύουν να μην τους πετάξουν στο δρόμο.
Οπως βλέπουμε μπροστά στα ματια μας η χωρα κυβερνιέται κανονικότατα. Δεν εχουν λόγο να ανησυχούν όσοι ανησυχούν λοιπόν. Η πραγματική εξουσία είναι παντα παρούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.