Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Αρεως θα πραγματοποιήσει στις 8:30 το βράδυ το ΚΚΕ.

Στη σχετική ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα «απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος», διότι, κατά την εκτίμησή του, «στο όνομα της διακυβέρνησης της χώρας προετοιμάζουν τη νέα κυβέρνηση τσακίσματος του λαού, επιχειρείται από το κατεστημένο με τη συμμετοχή κυρίως Σαμαρά - Τσίπρα - Βενιζέλου - Κουβέλη μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού».

Λόγω της συγκέντρωσης η Τροχαία έχει προγραμματίσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, απο τις 15.00 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ απο τις 17.00 το απόγευμα θα γίνεται σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας στους παρακάτω δρόμους:

- Πατησίων, στο τμήμα από την οδό Καυτατζόγλου έως την οδό Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της, καθώς και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Ηπείρου, στο τμήμα από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Πατησίων,

- Μάρνη, στο τμήμα από την Πλατεία Βάθη έως την οδό Πατησίων,

- Μαυρομματαίων, σε όλο το μήκος της,

- Δεριγνύ, στο τμήμα από την οδό Πατησίων έως την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου,

- Χαλκοκονδύλη, στο τμήμα από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την πλατεία Κάνιγγος,

- Σολωμού, στο τμήμα από την οδό Πατησίων έως την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου,

- Στουρνάρη, στο τμήμα από την πλατεία Εξαρχείων έως την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου,

- Πανεπιστημίου, στο τμήμα από τα Χαυτεία έως την οδό Χαρ. Τρικούπη,

- Πλατεία Ομονοίας,

- Σταδίου, στο τμήμα από την Πλατεία Ομονοίας έως την οδό Αμερικής,

- Πειραιώς, στο τμήμα από την πλατεία Ομονοίας έως την Ιερά Οδό,

- Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο,

- Αθηνάς, στο τμήμα από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Απο την Τροχαία σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.