Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Ερη Ρίτσου: ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ

Για τη συνέπεια στις αρχές του και τη σταθερότητα στην πορεία των αγώνων που διεξάγει καθημερινά, στοχεύοντας σε καλύτερες συνθήκες ζωής, δουλειάς, Παιδείας, Υγείας του ελληνικού λαού.

Για τη σωστή πολιτική ανάλυση που του επιτρέπει να βλέπει καθαρά τα πράγματα σε βάθος χρόνου (αρκεί να θυμηθούμε την εποχή της ένταξης στην ΕΟΚ και τις θέσεις του για την Ευρώπη των μονοπωλίων που κάποιοι την ήθελαν "Ευρώπη των εργαζομένων") και πόσο δικαιώθηκαν στο πέρασμα των χρόνων και ιδιαίτερα σήμερα, οι θέσεις αυτές.

Για την καθαρότητα και την τιμιότητα των ανθρώπων που παλεύουν μέσα απ' τις τάξεις του για την πραγματοποίηση των ιδανικών τους (γιατί οι άνθρωποι, για μένα, είναι ο ουσιαστικότερος παράγοντας και ειδικά στις μέρες μας που το έλλειμμα ηθικής και τιμιότητας είναι τεράστιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.