Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Σαφέστατος ο κύριος Μητρόπουλος

Καμία αλλαγή μετά της 17 Ιουνίου, είτε προκύψει κεντροδεξιά, είτε προκύψει κεντροαριστερή / αριστερή κυβέρνηση.

Μας επιβεβαιώνει σε αυτό και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητρόπουλος, σύμφωνα με τον οποίον το κόμμα του, δεν θα καταγγείλει, ούτε βεβαίως θα ακυρώσει το Μνημόνιο. Απλά θα "διαπραγματευτεί" πιο σκληρά απο τους υπόλοιπους, τους όρους του νέου Μνημονίου και θα προσπαθήσει να επανέλθουν οι μισθοί .... σε 2 χρονάκια ... σε 3 χρονάκια ...  σε αρκετό τελοσπάντων χρόνο απο σήμερα. Αυτές είναι οι"άμεσες" και "ρεαλιστικές" λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.