Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται το ΠΑΣΟΚ του '74

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται στη νέα σοσιαλδημοκρατία» λέει στον realfm 97.8 η Αλ. Παπαρήγα και χαρακτηρίζει «λόγια του αέρα» τα περί κατάργησης του μνημονίου που υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου η γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι κανένα από τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) δεν παρουσιάζουν το σχέδιό τους για την επόμενη ημέρα όπου μπορεί να υπάρξει αποπομπή χωρών από την ευρωζώνη ή ακόμη και φαινόμενα ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.
«Είναι λόγια του αέρα» σημείωσε η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή του μνημονίου αφού όπως εξήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει συγκεκριμένη δημοσιονομική πολιτική και πλάνο έως το 2020.
«Εμείς είμαστε ρεαλιστές και δεν έχουμε καβαλήσει κανένα καλάμι» σημείωσε η κ. Παπαρήγα αμφισβητώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη τα όσα περιγράφει στο πρόγραμμά του όπως για παράδειγμα οι επανακρατικοποιήσεις για τις οποίες αντιδρά η Ε.Ε.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μία διαδικασία μετεξέλιξης. Ένα μεγάλο κομμάτι του γίνεται η νέα σοσιαλδημοκρατία και ένα άλλο το ανάχωμα προς το ΚΚΕ. Μιμείται το ΠΑΣΟΚ του 1974» τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συζητήσει συμμετοχή του κόμματός της σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα δεχθεί όλες τις πολιτικές της Ε.Ε.

Ακούστε τι είπε η κ. Παπαρήγα στον realfm 97.8

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.