Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...

Μέγκα και Αντέννα στη γραμμή...Βερολίνου. Μία καρότο, μία μαστίγιο.Την μία παίζουν δηλώσεις της Μέρκελ πως κάτι αλλάζει και από την άλλη σκληρές απειλές. Και στα δύο δελτία ειδήσεων ακούστηκε κάτι για "ομόλογο ανάπτυξης". Άλλο ένα δούλεμα στους πολίτες, καθώς αυτό δεν αποτελεί λύση του προβλήματος αφού λεφτά για ανάπτυξη θα δίδονταν. Το αν ονομαστούν "ομόλογο", "εγγυήσεις" ή ό,τι άλλο δεν έχει σημασία. Το κάνουν για άλλον λόγο:
Για να το μπερδέψει ο κόσμος με το ευρωομόλογο που αποτελεί την μοναδική λύση στην κρίση χρέους της ευρωζώνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.