Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Οι δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα

"Μπροστά στον ελληνικό λαό τώρα στέκεται ένα παλιό δίλημμα με νέα μορφή. Κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά. Ή μπορεί να το διαμορφώσουν: δεξιά κυβέρνηση ή αριστερή κυβέρνηση", δήλωσε μεταξύ άλλων πριν από λίγο η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

"Οι μεν κινδυνολογούν και εκβιάζουν. Οι άλλοι καθησυχάζουν και αφοπλίζουν το λαό. Σπέρνουν όλοι χάρτινες προσδοκίες", πρόσθεσε.

"Μπορεί να έχουμε και αλλαγή χορωδίας, το τραγούδι όμως θα είναι στον ίδιο σκοπό και με τα ίδια λόγια", είπε χαρακτηριστικά η κυρία Παπαρήγα.
"Η μόνη ευκαιρία είναι να δώσει ο λαός δύναμη στο ΚΚΕ, το κόμμα που δεν μπορούν να το βάλουν στο μαντρί και δεν μπορούν να το υποτάξουν", κατέληξε η γγ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.