Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΚΚΕ κατά ΣΚΑΪ

Για απαράδεκτη, εχθρική και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική στάση απέναντι του, καταγγέλλει το ΚΚΕ τον ΣΚΑΪ.
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει το δελτίο των 7 του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για απαράδεκτη, εχθρική και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική στάση απέναντι στο ΚΚΕ", υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του ο Περισσός και προσθέτει:

"Συγκεκριμένα, αναφερόμενο σε δήθεν εκτιμήσεις κομματικών επιτελείων, άρα και του ΚΚΕ, εμφάνισε ως επιδιωκόμενο κρίσιμο ποσοστό για το ΚΚΕ το 10%, υπογραμμίζοντας ότι σε περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί θα αλλάξει η στρατηγική του ΚΚΕ! Προφανής ο στόχος: Να επηρεαστούν αρνητικά οι ψηφοφόροι.

Δεν είναι μόνον ο ΣΚΑΪ. Τέτοια κατευθυνόμενα παραμύθια εμφανίζονται σε σειρά ιστοσελίδων και προέρχονται από διάφορα κέντρα, που τρέμουν τη στρατηγική του ΚΚΕ.

Με τέτοιες βρωμιές χτυπάνε το ΚΚΕ! Απάντηση πρέπει να τους δώσει στην κάλπη η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα".

πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/5/12, 5:19 μ.μ.

    Τα φασιστοειδή του Σκάι έχουν ξεπεράσει τον Γκαίμπελς, βέβαια κάποιος θα πεί ο Ευαγγελάτος τσιράκι του Αλαφούζου είναι και γλείφει τα αρ@@δια των αφεντικών του.
    Ας το δηλώσει δημόσια όμως και ας μην κρύβονται πίσω απο την δήθεν "αντικειμενικότητα" υης "ενημέρωσης" του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.