Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Βασίλης Λέκκας: γιατί ψηφίζω ΚΚΕ

Όπως είναι ήδη γνωστό, ψηφίζω χρόνια ΚΚΕ. Τώρα όμως έχω ένα λόγο παραπάνω. Αυτή τη φορά φάνηκε περίτρανα ότι το ΚΚΕ δεν εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες, δε λειτουργεί ευκαιριακά. Φάνηκε πόσο δίκιο έχει πια σε όλους και για όλα τα θέματα, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Δε στρογγύλεψε τις θέσεις του για να ψηφοθηρήσει, δεν έκανε εκπτώσεις στην πολιτική του, την οποία εκθέτει όλο και πιο αποφασιστικά και ξεκάθαρα. Στη μετεκλογική περίοδο είμαι βέβαιος ότι με τη σθεναρή και ακλόνητη στάση που κρατάει και θα κρατήσει το ΚΚΕ, θα αποδείξει ακόμα πλατύτερα στο λαό μας ποιος μάχεται πραγματικά στο πλευρό του με ανιδιοτέλεια. Και θα είναι για μένα ευχής έργο να επηρεαστούν και να απεγκλωβιστούν ακόμη περισσότεροι λαϊκοί άνθρωποι από την πολιτική των κομμάτων της εξουσίας και των δορυφόρων τους. Μην ξεχνάμε ότι παλεύουμε για το λαό μας και στις εκλογές.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.